Тиждень розпочався насичено. Ми досліджували меню шільної їдальні, вихначали корисні продукти. Рибка-фішбоун допомогла нам визначити головні фактори здорового харчування.
Ми дослідили склад речовин на етикетках та пачках, довідалися про українські традиційні страви: борщ, вареники, пироги, сало, узвар.
Дослідження виявили, що наш організм пристосований для споживання різноманітної їжі. У цьому приймають участь ротова порожнина, стравохід, шлунок.
Ми виготовили аплікацію "Органи травлення людини". А ще малювали натюрморт, бо фрукти та овочі - це корисні продукти харчування.
А ось так ми на практиці визначали, яка їжа корисна, а яка - шкідлива.
Чи здогадалися ви, що ця піцца з солодощів?
Немає коментарів:
Дописати коментар