понеділок, 8 квітня 2019 р.

26 ТИЖДЕНЬ. НАВІЩО ЇСТИ.

Тиждень розпочався насичено. Ми досліджували меню шільної їдальні, вихначали корисні продукти. Рибка-фішбоун допомогла нам визначити головні фактори здорового харчування.



Ми дослідили склад речовин на етикетках та пачках, довідалися про українські традиційні                                             страви: борщ, вареники, пироги, сало, узвар. 


Дослідження виявили, що наш організм пристосований для споживання різноманітної  їжі. У цьому приймають участь ротова порожнина, стравохід, шлунок.
Ми виготовили аплікацію "Органи травлення людини". А ще малювали натюрморт, бо фрукти та овочі - це корисні продукти харчування.


А ось так ми на практиці визначали, яка їжа корисна, а яка - шкідлива.



Чи здогадалися ви, що ця піцца з солодощів?


Немає коментарів:

Дописати коментар